Liefste Guy en Hild, Imke en Lynze,

Het zal wennen worden voor ons om niet meer langs te kunnen komen op het hoekske van de Vaartstraat en den Eyndovensteenweg of te stoppen aan den broodautomaat aan het begin van onze straat. Jarenlang hebben jullie voor ons dagelijks brood gezorgd! Onze kinderen zijn opgegroeid en groot geworden met brood van de Meesters. Als ik tijdens een verlofperiode bij een andere bakker brood ging halen, hadden ze dit altijd meteen door. Wanneer is de Guy uit verlof ?, was dan de vraag. En ook de sandwiches, pistolets, koffiekoeken en het gebak zullen gemist worden. Er is geen betere sambataart dan die van de Guy ! Deze uitspraak is hier meermaals gevallen. Dus het zal voor Bert en Lisbeth een hele uitdaging worden om al deze dingen te evenaren. Hopelijk worden de recepten doorgegeven!
Het ophalen van de bestelde broden op dinsdag en donderdag waren ook vaak bijbabbelmomentjes, zelfs de kids wilden steeds mee naar binnen, want ze wisten zo goed dat de Guy wel een sandwich voor hen had klaar liggen. Zo’n verwennerij !
Ook de jaren dat ik zelf mee achter de toog gestaan heb als jobstudent, zullen me altijd bijblijven ! Wat heb ik dit steeds met veel liefde en plezier gedaan! Er viel altijd wel wat te beleven bij jullie. Een zalige tijd !
Maar aan alle mooie liedjes komt een einde en hiervoor hebben jullie zelf gekozen na 25 jaar hard werken. Wij begrijpen dan ook heel goed dat het tijd is voor iets anders en dat jullie nog wat willen genieten van het leven. Het is jullie dan ook van harte gegund, maar één ding is zeker, wij gaan jullie missen !
We zeggen geen vaarwel, maar tot ziens! Het ga jullie goed !
Veel liefs,
Bart & Christel
Jens-Jorine-Janne