Lieve Guy, Hild, Imke en Lynze

Super hard bedankt voor alle fijne jaren. Wat heb ik met plezier als student bij jullie gewerkt en dan 5 jaar later terug begonnen als flexijob. Ik keek er altijd naar uit om te komen werken voor de leuk sfeer, gezellige babbeltjes, de lekkerste koffiekoeken en noem maar op…
Jullie hebben ons zien opgroeien en stonden altijd klaar voor ons!
Wat ga ik dit allemaal missen in de weekendjes. Maar de bakkersgrieten willen zeker nog eens langskomen voor een koffiekoekenfeestje.

Momentjes dat ik zeker niet ga vergeten:

– personeelsfeestjes altijd super tof! ๐Ÿฅณ
– 1 van de eerste keren dat ik moest werken zat er een muis op de broodkar. Toen ontdekte ik ineens hoe bang dat hild van muizen was! ๐Ÿ˜‰
– Werken op feestdagen soms met cocktails en de lekkerste warme hapjes! ( mini pizzaโ€™s)
– Guy die mij slagroom wou laten proeven en ik trapte er natuurlijk in. Heel mijn mond zat vol met slagroom in de plaats van maar een beetje! ๐Ÿ˜…
– Maar wat ik ook zeker niet ga vergeten is dat jullie een topgezin zijn en dat jullie die 25 jaar kei hard gewerkt hebben en trots mogen zijn op jullie zelf! Wat jullie allemaal bereikt hebben daar kijken veel mensen van op! Dus dikke merci! Maar denk er aan de bakkersgrieten laten jullie niet zo maar gaan!

Dikke kus Sarah