Lieve Hilde, Guy, Imke en Lynze

Jarenlang aten we thuis lekkere pistoletkes van bij jullie totdat ik 16 werd en het tijd was voor een weekendjobke. Nog wat onwennig ging ik informeren. Hilde zei: ‘Denk eraan, het is ook op zondagen en feestdagen. Niet rechtstreeks van het uitgaan naar hier komen e!’ Zo een zot feestbeest was ik toch al niet. Ik had er zin in. En toen startte mijn loopbaan bij Meesters-DePrins. Hier heb ik leren hard werken, organiseren en genieten. Want het was hard werken, maar nooit had ik me zo geamuseerd. Een extra thuis was dit gedurende vele jaren, totdat onze wegen uit elkaar gingen toen ik ging werken. Echter vanaf toen was het mijn man dat wekelijks in de bakker alles kwam halen, terwijl ik nog even aan het uitslapen was. Want na al die jaren vroeg opstaan in het weekend was het nu de moment om wat te blijven soezen. Ik wens jullie ook vele uitslaapdagen toe, quality time met de familie, kleinkindjes, mooie reizen en de rust en vrije tijd die jullie verdienen! Want wat hebben jullie hard gewerkt! Wat ga ik het meeste koesteren? Door heel de bakkerij ‘Verheyen’ horen, om daarna Guy er weer even aan te herinneren dat ik toch ook wel een voornaam heb, de frietjes of een lekker croqueske op zondagmiddag waar Hild met veel liefde e plezier voor zorgde, de poolparty/ personeelsfeestjes, de strenge maar rechtvaardige feedback want heeej dit zijn belangrijke levenslessen maar het meeste de warme familie van collega’s en bazen! Bedankt Hild! Bedankt Guy! Bedankt Imke! Bedankt Lynze! Geniet van jullie nieuwe avonturen! We gaan jullie missen! En ook de curryrollen, de beste taarten van omstreken, lekkere patteekes, topkoffiekoeken, het brood dat mijn ventje ook van nergens anders wil, de goeie pistolets, maar bovenal de warmte die jullie me altijd hebben gegeven!

Enjoy the new adventure, time for something new!

Liefs,
Kathleen.Jelle en Noa!