Goeiemorgen Guy en Hilde(jullie hebben er waarschijnlijk al meer dan een halve dag op zitten).
Daar er in Loenhout al een aantal jaren geen bakker is op zondag(jammer want dat zou een succes kunnen zijn) zijn we bij jullie terecht gekomen en dat is ons geluk geweest. Op zondag versgebakken krokante pistolets, heerlijk Luiksbrood en crunchybrood, hier zijn ze er allemaal favoriet van. Hopelijk worden de recepten door Bert overgenomen. Laatst stond ik buiten in de lange rij wachtenden en dan hoorde ik de klanten babbelen met elkaar en hun wens uitspreken , allemaal over wat hun voorkeur uitdroeg en de hoop dat de volgende bakker die recepten zou overnemen, dus een vurige wens van vele Brechtenaars en mensen van omliggende dorpen : ). Het Luiksbrood is bij ons zelfs het cadeautje als we bij iemand op bezoek gaan, voor ons zit het tussen brood en cake in met de frangipannesmaak, heerlijk!!!
We hebben een Roemeense werknemer op de boerderij en een paar jaar geleden kwamen ze na 14 dagen uit vakantie in hun thuisland terug en had ik het onder hun afdak aan de voordeur weggelegd als welkomstcadeautje. Ze waren er vol van, wat een thuiskomst in BelgiĆ«! Sindsdien komen ze er geregeld om in Brecht. En het grappige is dat hij me een keer voor is geweest en ik er geen meer had. Hij vertelde het dat hij er soms twee tegelijk kocht. Successtory dus : ) Ooit reed ik dan bij Bakker Van Opstal langs en kocht me daar dan zo’n broodje, maar het kon niet tippen aan de variant die Guy bakte. Grappige was dat ik hoorde dat Guy het van Bakker Van Opstal leerde. Hij heeft het naar een hoger niveau gehaald , het is heerlijk en oogt nog mooi ook. Dankjewel Guy en Hilde voor de verwennerij van jullie klanten en het aangename personeel dat jullie in huis hadden, harde werkers , je kan er trots op terugkijken. Blijf gezond en geniet met volle teugen van je familie, vrienden van alle moois dat nog op jullie pad komt. Koester de kleine dingen van het leven, het worden je mooiste herinneringen!
Jos en Cil uit Loenhout